tisdag 13 september 2011

Jersey shore och morgon

Girls are enjoying the Situation.
Jag ska ju på jerseyshore-fest i helgen och kom att tänka på att de kanske har släppt en ny säsong. Det hade dom!! Haha de åker till Italien och tydligen ska Mike the Situation få betalt av klädmärken för att INTE ha på sig deras kläder, eftersom han är så oskön. Det är helt sinnessjukt hur dålig smak de där har. Håret? Och douche-tatueringarna? Åhh gud.

Börjar bli lite trött på att ringa runt för att få boendet, jag ringde igår och de skulle maila igår eftermiddag och nu har jag inget. Får helt enkelt ringa och hetsa igen. Blir helt vansinnig på folk som drygar för att göra saker som går på under 10 minuter. Allt som går så snabbt bör göras omedelbart, då slipper man ha massa saker gjorda och det är bara stressande att ha 30 saker som man borde ha gjort. Dessutom slipper andra människor bli irriterade på att det går långsamt, det är typ som med att diska rent saker. Det går mycket snabbare att göra det direkt och det blir bara jobbigare av att skjuta på det.

Men men, inga sura ansikten :). Blir nog lite chill och tråkigt i början av dagen och sen ska jag nog grinda. Igår föll det tyvärr ihop lite, gjorde fortfarande en bra dagsförtjänst på ca 2700 SEK men låg typ +8000 som bäst. Ska ju bli en grymt trevlig helg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar