måndag 26 september 2011

Bestulen direkt :(

Kommer fram till villaviciosa, släpper mina tunga väskor i en hög, plockar upp telefonen ur fickan och ringer de två roommatesens nummer och de svarar inte. När jag vänder mig om är min gitarr borta. Fyllde även gitarrfodralet med mina favoritmatlagningsböcker, mina nya favvobyxor som jag köpte i stockholm och allt är borta på mindre än 60 sekunder väl där. Det är rätt sinnessjukt, jag är faktiskt relativt försiktig med mina grejer, de jobbade verkligen riktigt jävla snabbt och risken att jag hunnit se dom innan iväggåendes är fan löjligt påtaglig.

Nåväl, jag tänker tillbaka på en liknande incident i Sydney. Jag var ju 20 då och gick i klass med två som är som var 28-29 och vi spelade fotboll en gång då någon snodde hans jacka, med visakort, mobil och allt. Han skämtade om det som fan och verkade inte sur alls. Själv hade jag fått en major panic attack och nojjat som fan över det. Men det finns ju verkligen ingen anledning över att noja över saker som man inte kan påverka ändå. Så under tiden när jag väntar på mina nya roomies och blir bestulen är jag rätt lugnt och vi går ut och käkar lite tapas och dricker lite öl. Det är måndag, ändå är baren relativt full. Det är fan helt underbart.

Jag frågar lite om utbildningen osv eftersom de tre alla läser arkitektur och de verkar supernöjda och allt sånt är bra. Gitarren är rätt långt bort i mina tankar och jag tycker mest det är gött. Kan också se det hela på ett annat sätt, hade typ 500€ i kontanter, mina visa-kort och massa annat i en väskan, min nya dator, min kamera och lite annat i den andra så om det var någon väska som skulle försvinna så var det den absolut bästa.

Roomiesarna ska förresten ha en fest i min ära på torsdag! Så jäkla skönt! De verkar iaf trevliga även om jag får lära mig spanska då engelska går lite knakigt.

Ska väl lägga mig hyfsat tidigt idag och ska till polisen imorgon och skolan därefter. Ingen större idéer med polisen antagligen men man vet ju aldrig, ibland blir man ju positivt överraskad. Jag minns när jag fick inbrott i mitt skåp i skolan och de snodde mina magickort. Ringde göteborgs kändaste magicaffär och nämnde lite kort jag hade och sen fick jag ett överraskande samtal med en som försökte sälja en massa kort och fick typ tillbaka 95% av alla stulna kort.

Just det ja. Rummet och det där kan vi väl gå igenom mer imorgno. Det är enkelt men bra beläget. Som jag nämnde är vi ju sjukt bortskämda i sverige med våra bostandarder så jag vet inte riktigt om jag kan klaga på att jag nyss såg myror i badrummet eller att köksluckorna var paj och delvis utan handtag. Väldigt varmt är det också just nu i mitt lilla vindsrum men vafan, jag delade ett vardagsrum vars enda avskiljare var ett skynke och drog översängen medans en korean sov i undersängen.

Nu är jag dock lite väl trött, ska nog bara chillaxa lite gött nu.

PS: Det blir mycket bilder och sånt imorgon hade jag tänkt. Tar med kameran och går bärsärk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar