tisdag 13 september 2011

Buzzzz hos Joel och vinst!


Stack till Joel och skulle spela lite Buzzzz! Där var Joel, Mikael och Rebecka. Drog en pirre, drog en uppvärmningsomgång buzz och sen satte jag nog highscore! Tror ingen gått in med 5550 poäng inför final countdown, iaf inte när jag varit med!!

Buzz är skitkul, bara lite obalanserat kanske.det sämsta momentet är helt klart "skicka bomben vidare" som faktiskt är helt värdelöst. Näst sämst är poängtjuven som bara är klart orättvist för den som leder, skulle det ske typ 1/3 av poängen från varsin spelare eller iaf att det slumpas om vem som poängen stjäls av så skulle det vara mycket mer balanserat. Haha, ni kanske tycker det är lite LOL att analysera ett sällskapsspel ur spelteoretiskt perspektiv men det är ju faktiskt ingen motsättning där, ett spel blir ju bara mer intressant av att vara balanserat. Det är ju därför Starcraft 2 är så episkt.

Sen åkte jag hem och vann typ 3500 SEK innan idag och vann typ lika mycket till men tappade lite men om det inte går kass nästa pass så verkar det som jag kommer vinna typ 6000 pix idag på endast 1/2-3/6 på en dag och 147 BBs plus just nu. Värt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar