fredag 30 september 2011

Första övningarna osv

Fyfan. Helt stört att jag orkade med att gå till skolan. Var inte direkt superpigg men förvånandsvärt klar ändå. Vi började med en "sketchkurs" med en lärare som inte heller var superbra på engelska. Han frågade oss t ex vad en penna heter? Nää ärligt talat tycker jag det känns som att det faktiskt inte var något hinder men ändå. Antar att de medvetet börjar kurserna hyfsat lätt och roligt och det var det verkligen också. Skulle börja med att se en bild, sen måla av den ur minnet. Vi fick först se en väldigt märklig soffa som hade lite roliga egenskaper och jag satte den fan perfekt. Gjorde typ en miss som jag såg direkt men tiden var slut så fick inte ändra. Om ni undrar varför så visade iaf arkitekten hans sketchbok och sa att det är väldigt viktigt att snabbt och enkelt kunna måla ut huvuddragen i idéer etc som man har. Både för att själv memorera men också av att jobba i grupp och förmedla det, eller för t ex brainstorma fram grejer då man ju alltid jobbar i grupp mer eller mindre. Sen fortsatte vi lite så och det var iaf väldigt kul och intressant.

Sen började vi på en annan ny kurs som hette "Introduction to contemporary art and architecture" med en lärare som var bra på engelska och pratade det rätt obehindrat. Hon verkar iaf väldigt inspirerande och skärpt, hon jobbar tydilgen varannan term med egna projekt och varannan som lärare. Sen kan jag väl tycka att contemporary art inte är det mest intressanta men wtf.

Haha, sen när jag var påväg hem såg jag den där söta tjejen från festen igår och hennes kompis och skämdes lite att jag gick runt med samma kläder från igår. Hade tänkt duscha och byta om men jag kunde knappt ta mig upp och råkade snooza lite för längre för det.

Hursomhelst klarade jag av dagen och sen gick jag och käkade lite med pablo och gonzalo och nu börjar tröttheten verrkligen kicka in. Ska ta igen några timmars sömn nu. Sen lägger jag upp en massa bilder från igår. Blev nämligen allmän kamera-time där så har nog ett antal bilder ändå :). Kanske blurrar ut mig själv dock för jag har en känsla av att det kan vara några av mitt livs sämsta kort. Skitsamma, vi hörs sen, tja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar