lördag 31 december 2011

Nyår


Jag och linus slog vad om att en öl i 60 minuter inte skulle frysa. Vadet var att om man vände den uppochner skulle det rinna ner smooth. När väl timman hade gått PRESSADE linus ur allt som var (minst)hälften is och hälften vätska, jag vann vadet rätt lätt men fuskis som han är så nej....


Tja! Jag ville ta lite bilder men det blev inte riktigt så. Vi började iaf på spa och grejer med ltie hamburgare för vi visste att vi inte skulle få kött sen. Personligen bryr jag mig faktiskt inte så mycket om kött men visst kan det vara nice också. Sen drog vi en skön jacuzzi men verkar lite som vissa funktioner inte riktigt funktionerade, det tog bort lite granna även om det nice. Sen blev det en skön bastu men jag och Martin segade lite i badet så det blev rätt homoerotiskt. Sen drog vi iaf till paret som jag träffade på midsommar och de är iaf veganer som det varit lite diskussion om och jag viskade lite diskret till linus att jag är relativt säker på att tofu är 100% sojabönor och linus bestämde sig för att fråga alla högt och det var tydligen äggviteproteiner. Jag är hyfsat säkert på att det inte är så men jag ville inte komma till ett nytt sällskap och dra dålig stämning, det var ju därför jag viskade! Hursomhelst så bjöd de på en fantastisk middag och jag har ju skrivit lite i bloggen att jag börjat älska bönor och lite nyttigare mat och jag sa faktiskt detta till dom men det kände på något sätt som de inte tolkade mig ärligt. Det kanske de gjorde men jag kände mig som en total suckup trots att allt jag sa var 100% sant om allt.
Sen försökte jag lite mer och sen insåg jag att oavsett om de fick ett bra intryck eller inte så brydde jag mig faktiskt inte så mycket ändå. Två-tre gånger per år händer det dock att jag känner att jag ger ovanligt dåligt intryck av mig emot personer som verkar sköna och det stör mig (t ex Henks flickvän Johanna i tisdags). Så är det väl bara ibland!
Därefter började det närma sig nyår. Vi såg en sådan där thailykta som fastnade i ett träd och vi var tillfälligt lite oroliga för att det skulle börja brinna all over. Det är iofs rätt självklart att det inte kommer göra det. det är ju rätt kallfruset all over. Hursomhelst kände jag att det ändå var relativt gött på något sätt att stega ut i naturen, även om det handlade om 15 meter. Att trampa i "terrängen" var jäkligt gött. Sen blev det lite kort "grand" där vi kunde betala 180 kr för 30 minuter (vi var där 2:03 och det stängde 2:30) men fick ingen rabatt eller något så vi gick till campino för en kebab. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar