lördag 10 december 2011

Kapital + norgemiddag osv

El classico på Candela
 Började kvällen med att kolla på El classico på Candela i villaviciosa med lite folk vilket var trevligt. Vi satte alla 2€ på resultatet och jag hade satt ytterligare 30€ online på en sportsbettingbonus och jag torskade alla :). Candela är någon typ av blomma och det är den som är på väggen. Fint ändå. Pablo är rätt rolig och ropade lite kul saker under matchen (vi hejade på Barcelona) medans alla andra hejade på Real och de andra blev sura. Lite osäker på om de verkligen blev sura på riktigt eller om de mest förstärkte, själv blir jag ju aldrig arg över sånt.


Middag med norrmän
Sen iaf så pratade jag med Ernst som hade två alternativ, gå på en norsk middag eller på en fest i villaviciosa så jag hängde med på middagen. Det var en norsk förening för folk som bor i spanien tror jag som heter ANSA. Jag kom när middagen var slut (det var tydligen 3 rätters) så vi hängde med när de skulle ut till Kapital. Det var typ 25 tjejer och 6 killar, jackpot!

 Kände mig lite malplacerad även om det var trevligt och jag skulle självklart aldrig kunnat med att vara med på hela middagen och få det bjudet men visst blev jag lite avundsjuk när de hade en sån trevlig middag och dessutom var det föreningen eller någon i föreningen som betalade för kalaset. Det var nämligen gratis.
Någon är efterbliven
 Sen gick vi till Kapital men strukturen här verkar vara att betala skitdyrt inträde och sen när man kommer in är alla drinkar superdyra. Så jag kom på den bra idén om att försöka hitta någon sjysst bar att förfesta lite på innan vi gick in. Mycket dyrt var det definitivt, kostade 20€ att gå in och/eller 30€ om man ville få inkluderat två drinkar. Trodde det skulle vara en bra idé och även om det sved lite så gick vi in och det var definitivt nice.

Stället hade 7 våningar tror jag och älskar när det är lite snirkeli-snorkigt som man kan promenera runt i. Var en fet scen med dansare och grejer samt lite olika bås och massa grejer. Träffade på lite trevligt folk från Österrike och det finns en chans att jag var rätt osmooth och sa att jag har hört att det finns löjligt många rasister i österrike, det är nämligen det första jag tänker på nuförtiden men minns inte riktigt, det spelar inte så stor roll heller.

Där stannade vi iaf till stängning och sen gick vi hem och på vägen dit var det en douche som gick fram till oss och ville något och jag sa till Ernst medans han kom att han såg ut som det douchigaste jag hade sett och då ville de tydligen bråka men en vakt promenerade precis jämte så de backade sen. Har ingen direkt superlust att slåss men på något korkat sätt tycker jag det vore intressant att se hur det skulle bli plus att jag inte direkt skulle ha något emot att få stryk på något konstigt sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar