torsdag 29 december 2011

Gårdagen på sticky och mindnumbness och eventuella tvångstankar

Känner verkligen igen Göteborg nu. Det regnar och blåser som en gris. Borde gå ut och hämta min väska men är inte supersugen.

Igår var nice ändå. Såg Marionette och Zombiekrig och det måste bara vara mina öron det är fel på för tycker alltid det låter sjukt grötigt live. Fast sen bytte jag iofs sida och gick ifrån vänster sida av scenen där Matilda och Hanna sålde merch till höger sida där Kicki och Ida stod och där lät det faktiskt bättre. Sen var massa andra folk där med, jag känner mig förresten lite dampig med vissa personer. Det är inte det att personerna inte är sköna eller något men jag får något hjärnstillestånd och jag känner att jag säger ungefär samma saker när jag ser dom. Det var två såna möten igår. Inte för att jag är nervös eller så, jag antar att jag tänker ungefär samma sak när jag ser dom och det blir något av det jag har på huvudet. Typ som att jag alltid tänker på den där grizzlyprofessorn som sa att det var lugnt att bo med grizzlys om man behandlar dom rätt som flyttade ut i skogen och slutade med att han blev uppäten av dom när jag ser en björn. Jag vet inte. Det stör mig lite granna.

Just grejen att tänka i nya banor känns det som jag gör mer och mer nu när jag flyttat men jag har faktiskt tänkt på hur ofta jag tänker EXAKT samma tanke gång efter gång. Det är två, tre exempel som händer att jag börjar tänka på. Ett är vad jag skulle säga om jag skulle bli inbjuden till en podcast jag lyssnar på varje vecka. Nu kan man tro att detta betyder att om jag blir inbjuden så skulle jag ha ett ovanligt genomtänkt svar. Så är det inte. Det som slår mig mest är att jag tänker igenom vad för frågor jag tror jag kommer få och hur mina svar verkligen inte förändrats något ifrån den tiden jag först tänkte tanken. Sen tänker jag att det är fullkomligt meningslöst att tänka på det, särskilt eftersom jag kan tänka på det om jag nu skulle bli inbjuden dit. Så är det med några andra tankegångar som ofta förekommer fast de är mer av personlig natur. Hursomhelst är det lite oroande, det bådar inte gott för framtiden.

Sen träffade vi boysen efter spelningen och vissa hade hyrt rum på gothia, en annan var väldigt sjuk och skulle till doktorn och slutade mest att vi gick till mcdonken och jag drog såklart lite goa hotwings. Hursomhelst så satt vi och var kul att prata lite om veganer, turnér, relationer och annat skit. Var hemma runt två och spelade sen poker (hade bara druckit 2-3 öl) och förlorade hur mycket som helst på 15 minuter vilket var helt sinnessjukt men gött att är ju inte lika emotionell längre angående pokern då det är en mycket mindre del av mitt liv och framförallt mindre del emotionellt och mentalt än vad det tidigare har varit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar