måndag 15 augusti 2011

Sommmmarlooov!

Så! Nu är tentan avklarad. Tror det gick skapligt. Inte perfekt men helt klart skapligt. Gjorde förresten första tentan ever på dator. Skyllde på min hand som ju ändå är lite fucked up, trots att den är rätt bra nu. Så sjukt mycket mer värt. Det som dock INTE var värt var de tenta-tanterna som fick panik att jag använde datorn. Vem sa att du fick det? Vad hette hon? Är du säker på att du har ringt?

Det är ju inte direkt så att datorn har internet. Den har ju bara word. Hursomhelst är det gött, nu har jag gjort allt det där och har väl sommarlov på riktigt. Har iofs min specialisttid hos läkaren imorgon för min näsa och andningen. Vore helt episkt om jag kunde få nån lösning på det där men ska väl inte hoppas på för mycket. De etablerade som sagt att det var löjligt svullet när det var normalt så det är inte bara jag som imbillar mig.

Baah. Är helt färdig nu. Käkade precis lunch på bazaar och tog en Ocean indian pale ale och aldrig känt mig mer utmattad. Har några timmars sömn att ta igen så det är väl kanske inte så konstigt. Vann typ ytterligare 1500 kr på en timma på kontoret igen. NAJS :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar