tisdag 23 augusti 2011

JAG SATTE DIT FUSKARE!!!

Jag är så jäkla grym. För några månader sen rapporterade jag om några fuskare på en sida. De höll iaf på med väldigt uppenbar collusion. Jag anpassade mig och lyckades först väl men på det sättet de spelade innebär gigantiska potter, gigantiska svängningar och gigantiskt många utdragningar. Totalt tror jag iaf jag förlorade typ 5000 kr emot dom trots att jag först vann.

Så har jag hållt på och skicka mail osv. De säger typ att de undersöker saken etc etc. Sen nu igen så påminde jag mig själv om det och tänkte att jag inte ska ge upp. Så jag skickade en runda mail till lite olika avdelningar för att visa att stora forum har hållt med om att det är uppenbart fusk och att jag kommer fortsätta skriva i forum tills jag har fått mina pengar tillbaka etc etc.

Idag fick jag ett mail som sa att de nu håller på att räkna hur mycket pengar som ska återbetalas och att det antagligen var gjort denna vecka. Jag satte igen dit skurkarna!!

Kollade förresten in deras stats och de 6 spelarna som jag själv har konfirmerat som fuskare har dragit in ca $16 000 i vinst och ungefär 15 000$ i rake så det handlar ändå om runt 200 000 kr som de tagit ur pokerekonomin. Dock var nog inte allt mitt men hoppas iaf på en skön betalning :).

Undra dock hur långt jag orkar gå typ om de bara skickar mig typ $100 tillbaka eller whatever. Jag ser det som en moralisk seger att kämpa emot ondska och sätta dit folk som stjäl, ljuger och handlar omoraliskt men jag orkar samtidigt inte lägga alltför mycket energi på ytterligare en moralisk kamp.

Räknade lite och om jag inte gjort fel så är de skyldiga mig 600$ och eventuell rake på det. Så 4 papp borde jag väl minst få.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar