lördag 6 augusti 2011

Förlust :(

Spelade fotboll idag på valhalla



Hostat lite idag och varit snuvig men var så sugen på att spela ändå så var med på match. Det var kul för Johan som jag spelade lite gitarr med för senast 1-2 helger sen spelade med våra motståndare och det var lite kul. Asgött att spela på konstgräs och var faktiskt 20-talet åskadare, jag fick tom applåder när jag bytte en gång :). Sen fick iofs alla det, men ändå :D.

Kul också att det började rätt bra. Gjorde inget fantastiskt direkt men satte några pass och sådär och eftersom jag varit helt löjligt värdelös på alla korpmatcher på skitplanerna så kände jag mig förhållandevis som Maradona. Sen orkade jag väl inte riktigt springa på innermitten mer (särklass jobbigaste positionen för er som inte vet) och det märktes väl samt att kvaliten på passningar och liknande blev lite sämre men helt klart OK prestation under förutsättningarna. Kunde kanske gjort mål också men stolpen rädda dom :).

Det var ganska skön mix av dugliga och dåliga spelare och en bra men det räckte inte för att vinna, tror det blev 4-3. Kul iaf, nu känner jag mig dock helt mör och lite sjukare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar