onsdag 10 augusti 2011

Ohly hoppar av, Ulla Andersson, jaaa!!

Kanske vänsterpariets nya ledare?
Lars Ohly hoppar av och man pratar nu tydligen främst om tre kandidater. Jonas Sjöstedt som inte verkar genomkorkad av de ggr jag sett honom, nån Linde-snubbe som jag aldrig har sett och så Ulla Andersson, en fruktansvärt underhållande politiker, jag tror hon stod för det värsta politiska failet jag nånsin bevittnat. Hon verkar ungefär i klass med Solveig Ternström eller vad nu den där galna centerpartisten hette som var med i debatt och sa till en annan kvinna att hon inte var en riktig kvinna eller nåt i den stilen.

Hursomhelst, när S har köpt ner sig litegranna med Håkan Juholt (så tolkar jag det iaf även om jag också förstår att alla inte direkt var ett Mona-fan) så kan vi kanske hoppas att V faller ur riksdagen nästa val och vi har en borgerlig majoritet efter nästa val. Hajooou!

2 kommentarer:

  1. Osammanhängande inlägg. Du bör så klart berätta om Ullas "politiska fail" istället för att berätta om Solveigs, när det är Ullas fail som är andemeningen med inlägget.

    SvaraRadera
  2. Jag skulle gärna gjort det men det var nog över ett år sedan och jag tror det var den ekonomiska debatten de hade innan valet där hon visade

    1) fruktansvärd okunskap. SÄrskilt med tanke på att hon skulle vara "ekonomisk expert" i en debatt om ekonomin

    2) Fruktansvärd dålig lyhördhet. Det är iofs inte alltför vanligt att politiker totalt ignorerar sin motståndare gång efter gång men man tycker jag att en politiker som eventuellt ska bli partiledare bör kunna ha lite bättre diskussionsteknik eller intelligens att iaf försöka möta motståndaren argument.

    Dock minns jag inte någon speciell kommentar eller så som stack ut men det var som sagt över ett år sedan så det kanske inte är så konstigt. Skulle jag minnas det så skulle jag skrivit det.

    SvaraRadera