lördag 15 oktober 2011

Soundblaster hörlurar

Tänkte nog fira gårdagens vinst med att köpa såna här trådlösa hörlurar. Eller iofs, jag vet inte, jag har ju redan ett par bra trådlösa hörlurar och jag behöver inte direkt en mick som nog är stora skillnaden. Lägger ändå till den i köp-listan. Hursomhelst så är mina hörlurar halvt förstörda för nu har knapparna slutat funka för mobilen och maxvolym är väldigt väldigt lågt så behöver nya hörlurar.

Sound Blaster Tactic 3D Wrath och Omega heter de nya hörlurarna från Creative. Det hörs nästan på namnen att man vill bli bundis med gamingpubliken, och hörlurarnas utsida lyser i olika färger när de används.

Omega är toppmodellen och kan anslutas trådlöst direkt till Xbox 360, Playstation 3, pc och Mac utan att man behöver en usb-adapter. All teknik är redan inbyggd, man kopplar istället direkt med 2,4 GHz trådlös anslutning. Ljudet drivs av två element på vardera 50 millimeter och hörlurarna har även en löstagbar mikrofon. Med programvaran THX Trustudio Pro ska man kunna anpassa ljudet i hörlurarna.

Här är länken till artikeln på M3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar