måndag 10 oktober 2011

Matte, collage och grejer


Yoyo. Nu har jag läst lite matte. Kände mig löjligt dum, jag har ett lite konstigt förhållande till matte. Jag älskade matte A till matte C i gymnasiet när tempot var rätt lågt men sen när jag läste matte D till E var det en sjukt dålig lärare men framförallt ett superhögt tempo och det var det året som jag vann som mest på poker så jag hoppade av den kursen vilket är den enda kursen jag inte slutfört.

Hursomhelst så gör vi det här nu i matten med matriser och jag har itne sett något. Det verkar än så länge dock rätt lätt men jag blir ändå lite mindfuckad och känner mig grymt korkad.

Dock så har vi en uppgift till imorgon. Den är lite luddig men jag antar att det är ungefär vad man kan vänta sig av målningskurser. Vi ska iaf lämna in lite snabba sketcher (tanken var att förmedla en idé på 30s-2min tillsammans med lite inspiration och bilder i ett A3-kollage. Hursomhelst så känns mina sketcher rätt fula ärligt talat men tanken med dom var som sagt inte att de skulle vara några konstverk och även om det självklart fanns andra i klassen som gjort finare så är deras inte så märkvärdiga heller. Hursomhelst så leker jag lite med photoshop och grejer nu! Det är dock rätt kul. Hursomhelst känns det lite löjligt att lämna in något halvfärdigt och dant men jag vet inte annars vad jag ska göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar