måndag 3 oktober 2011

Alltså, jag får ryck

Varning: Här kommer ett sjukt irriterat inlägg från en mycket irriterad person som uppenbarligen hatar att diska för hand i större kvantiteter.

Alltså, jag kände att jag var irriterad över att diska iförrgår. Idag var det fan värre. Jag hatar det mer än nickelback. Visst, det kanske förstärks en hel del att de bara har en jävla svamp som ju börjar rinna ner överallt på mer eller mindre passande ställen (jag måste hitta en diskborste) men oavsett så blir skiten jävligt äcklig i allmänhet och det här med torkning och skit gör allt jobbigt. Jag tycker om mitt boende men jag funderar ärligt talat på att flytta för jag blir verkligen helt tokig på det här. Sen när det fastnar massa jävla äckel i vasken som blockar vattnet, då måste man gå ner med handen i det här äckelskiten och peta bort massa slemmig mat i äckelvatten. Då blir ens händer helt klägg/feta och oavsett hur mycket man tvättar dom så känns de hemska eller typ, kemikaliebehandlade. Fan att köket inte vara större, man kan ju inte direkt ha en diskmaskin i vardagsrummet.

Frågan är om jag orkar göra en tripreport idag. Laddade upp alla bilder från igår i picasa så tror det går rätt lätt att länka. Blev en massa bra och dåliga på lite samma motiv men orkar nog inte sortera ut några utan ni får helt enkelt ett 30-40 tal att spana in om ni vill!

Var ute och sprang nyss så ska duscha lite innan man lägger sig. Verkar som att gå upp runt 7-8 passar mig bra för har varit löjligt pigg oavsett antal timmar sömn medans när jag försökt gå upp typ 9-10-11 så har det känts tyngre. Hursomhelst, dusch var det ja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar