lördag 22 oktober 2011

Lördag!

Hej läsare. Que tal? Idag blir det fan hårdjobb. Tänkte leka lite med photoshop, sen spanska, sen autocad, sen matte, sen kanske runt 22-23 nånting dra ut. Perfekt IMO.

Vad som är segt är att hemsidan som jag har som startsida (IDG.se) nyligen drog till med ett stort miniprojektor-test (den 16e) och det verkar som jag gjort ett dåligt val.  Eller nää, kanske ett väldigt bra val, av sex projektorer fick 3 st 8 av 10 därav min men de nämner också att den är dålig i dagsljus och amen sistah. Det är den definitivt. Får väl dra förbi ikea igen helt enkelt, jag har ju bara ett litet fönster att täcka till.

Hursomhelst, det är faktiskt jäkligt skönt att bara läsa teknikgrejer, se hur utvecklingen går framåt men också se att priserna är samma. Minns när första färgtelefonen från ericsson kom som var jäkligt liten och min bror köpte en för 7 eller 8k för att den var lite halvsnygg och hade färg. Man kunde liksom fortfarande bara smsa och ringa på den, långt innan 3g blev standard.

Haha förresten, jag tänkte städa häromdagen och frågade vart de hade dammsugaren. Vi har ingen dammsugare. Och de har bott här i 3 år nånting :). Haha, jag tror tom Henk och Flegar hade en dammsugare i sin lägenhet vilket var det värsta jag någonsin har sett i hela mitt liv. Fast vi har en svabb och mitt rum är rätt svabbvänligt så det löser sig nog. Får ta lite papper runt hörnena innan svabbet. Sen ska väl påpekas att det verkligen inte upplevs som supersmutsigt men om man inte dammsugit på 3 år så är det ju smutsigt fast på ett annat sätt. Kanske borde komma till skott istället för att skriva om det. Tjing

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar