torsdag 6 oktober 2011

Amerikaner vid en parkbänk

Tydligen så var det ingen tidig föreläsning idag, den började visst 16! Så vi gick ut till madrid och gick på klubben Gabana där typ löjligt många skulle. Lite osäker på hur det verkligen kan komma sig att typ i en stad så stor som madrid skulle typ 3-4 pers som vi frågade om vägen också dit. Hursomhelst så var vi där typ vid 23 och jag kände att det hade varit bättre om vi drack lite först nån annanstans, i Sverige drar ju ställen igång runt 12 vilket säkert innebär 1-2 nånting här. Så vi gick runt men alla barer var typ stängda. Sen hittade vi tillslut en bar och beställde in amstel och sen såg den dominikanska Ruben rom från sitt hemland och vi kände för att dra en rom och cola. Bartendern pratade som fan med oss och de skrattade en massa åt honom. Jag fattade ju nada så frågade dom vad han sa etc. Då sa dom att han mest var så fruktansvärt full att han mest snackar osammanhängande skit. Rom och colan kostade förresten 8€ vilket vi tyckte var lite semidyrt.

Sen gick vi in på Gabana då och det var ett fett dansgolv mer eller mindre. Vi var ju rätt nyktra här så vi gick till baren, tänkte först beställa en öl och en tequila men då fick vi reda på att varje grej kostade 14€!! 130 SEK!?!? I spanien!?!? Hursomhelst var det helt ologiskt då inte en jävel skulle beställa mer än 1 drink men visst. Vi drog den men kände inte riktigt oss i fas med att dansa och hålla på. Så vi skulle dra till latinas. Klockan var här runt 2 och vi frågade om vägen hos två tjejer. De var amerikaner och det slutade iaf med att de hämtade sin sprit hemma hos sig och att vi satt med dom till klockan 6 på morgonen runt några parkbänkar och awesome-lekplatsgrejer när tunnelbanan började gå igen. Det var faktiskt trevligt, fast kanske inte riktigt så fantastiskt så att man frivilligt stannade uppe så löjligt länge, tunnelbanan var nämligen stängd från 1:30 till 6. Jag var helt finito och döhungrig vid det laget.

Idag sen vid 16 ska jag in till madrid igen för någon visning och likaså imorgon. Sen har mariflor och de andra fest ikväll som jag nog tittar förbi men imorgon måste jag verkligen vara i madrid vid 10 så det blir inte supersent där utan ganska städat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar