söndag 23 oktober 2011

Korean barbeque och konstiga lägenheter

Dundrade ett lite besök till en koreansk restaurang med Katie och Gina. Jag var taggad! Man dricker tydligen soju till, någon risbaserad genomskinlig alkohol på 20% som var rätt snarlik svag vodka fast lite sötare då. Helt okej! En flaska soju kostar tydligen 1-3$ i Korea (upp till 6$ i USA) men här drog de till med 13€.

Vi beställde in bul gogi ba eller nåt liknande som var förmarinerat och som sen grillades på denna som fanns installerad i bordet (=coolt :)), en stark fläskgryte-grej samt någon typ av fried rice  med massa grönsaker som levererades i en het stengryta + ett ägg som de knäckte på och blandade. Allt var väldigt gott utom kanske fried rice-grejen som var helt ok men rätt smaklös

Det var iaf värt och sen gick vi runt lite och försökte hitta någon bra bar men tror att alla var lite för trötta för dansoch sådär så vi tyckte  nog alla att idén med en taxi hem till Katie lät bra. Det var världens skummaste lägenhetskomplex. Insidan av deras dörr var gjord i läder, det var dörrar med någon skum glasmosaicsak runt alltihop och väggarna var målad i illgult. Det bodde 8-9 amerikanska tjejer där + en italienska och folk droppade in lite allteftersom. Den enda alkoholen som fanns var en omärkt flaska rödvin som smakade skit, inte så viktigt dock. Hittade en kortlek med uno och det måste vara världens sämsta spel. En sak att det finns lite korkade kortspel som inte innehåller någon sorts skicklighet när det gäller en vanlig kortlek men att komma på ett spel utan skicklighet med en speciell kortlek som man itne kan göra något annat med, det är ju bara dumt.

Aja, hursomhelst så hängde vi där ett tag och somnade väl runt 4. Sen dagen efter drog vi en döner kebab, kollade i lite affär som var halvstängda och sen kände jag att jag behöver göra lite matte och skit. Där är vi nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar