måndag 6 september 2010

Väckt!!!

Nyss så väcktes jag av Aldardo-chefen och frågade om jag kunde jobba kl 1 eller kl 3 istället. Jag väcktes ju och minns ärligt talat inte vad han sa. Jag funderar på om jag inte ska svara om det är nån ej-kompis utan gå upp och ringa tillbaka typ 10 minuter senare. Minns när min gamla hyresvärd ringde och väckte mig och blev typ arg på mig när jag inte tänkte på vad jag sa.

Aja, får gå dit kl 1 om han inte svarar på mitt sms och isf gå tillbaka vid 3.

6 kommentarer:

  1. Jag gillar helt klart ditt nya synsätt att räkna på. Dvs. "om man räknar bort den dagen så... " :)

    Jag kan helt ärligt säga att jag aldrig haft en förlustdag på poker på 5 år, förutom dom dagarna som jag har förlorat pengar. Men förutom dom så, ha ha :)

    Ta patent på den, kalla den Lex-Göran!

    Låter ju fett nice med nytt jobb i Italiensk matbutik! Typ en sån grej jag med skulle kunna göra gratis. Se till att grinda in pengar och köp loss hela skiten o bli ägare!

    SvaraRadera
  2. Tja. Jag menade bara att jag vunnit 6 dagar irad om jag bara räknar bort den där förlustsessionen när jag körde lite efter krogen. Tycker det räknas nästan!!

    Ja exakt! Det var jättekul och tänkte exakt likadant. Ska banne mig ta och göra det :)

    SvaraRadera
  3. Du kommer få ångest av att jobba och lira poker. Varje förlorad dollar kommer jämföras med hur länge du måste jobba för att tjäna in den osv. Utifrån hur ditt psyke påverkas av med/motgång så tror jag detta kommer förvärra situationen. För dig tror jag det bästa vore att satsa helhjärtat på en grej. Men det blir intressant att se hur det går!

    SvaraRadera
  4. Fast jag ska ju bara jobba typ max 1 dag om jobbet. Jag tror mitt absoluta maximum är typ 2 dagar per vecka vanlig jobb, mer än så tror jag inte kommer funka.

    Vände förresten minuset till plus nu och september har börjat bra!!! 5 av 6 plusdagar!

    SvaraRadera
  5. om det finns jobb med bara 1.2dagar / v så ta det! så träffar du massa människor, komma ut o så... du har många vänner men att bara spela poker kan väl inte vara sååå kul dag in och dag ut? :) kram kicki

    SvaraRadera
  6. Absolut. Det är också min tanke, Kicki! Jobba litegranna men inte för mycket, det blir precis lagom.

    SvaraRadera