onsdag 22 september 2010

Kanske frisknar till?

Hej bloggen. Varit lite dålig på att uppdatera lite på det senaste. Jag har faktiskt en hel del tankar jag vill få ut men jag har haft så extremt lite energi de senaste dagarna, har inte orkat med saker och ting. Har fortfarande ont i halsen och funderar lite på när det där ska gå över. Blev ju sjuk i tors/fredags så har gått snart en vecka.

Var på världens minst konstruktiva gruppmöte (igen) tidigare idag med min antikhistoria-grupp och det enda vi gjorde var att bestämma vem som skulle ta vilken av de 6 frågorna och att vi alla skulle maila det till gruppchefen innan kl 21 på söndag. Kändes jävligt produktivt. Gick sen till kontoret och kallpratade lite med en av gubbarna som ska gå i pension rätt länge och sen förlorade jag typ 3000 kr till på pokern till ett mongo headsup. Ska inte gå in för specifikt på poker (det kommer jag aldrig göra i den här bloggen) men 1 emot 1 så spelar man 80-95% av alla sina händer. Det innebär 86o, K4o och Q6o är precis den medelstarka handen (alltså 50%). Sen kommer det ju 3 kort på floppen som man får kombinera (många vet detta men iaf) och sen ett kort till och sen ett kort till. Man höjer alltid först och man höjer alltså med 86o och kommer floppen t ex

Dam Tio Fem

så har man missat rätt kapitalt. Man har inte ett par eller nån chans till någonting. När man spelar så mycket skithänder betyder det att den andra sällan har en hand och den som är mest aggressiv och kan få den andra att lägga sig mycket kommer ofta att vinna så länge man inte spelar idiotiskt aggressivt. Hursomhelst så kan det vara väldigt frustrerande eftersom ibland får man streaks där du inte får en hand på 10-11 händer (utan något som helst chans på hand eller liknande) och sen kanske man får en bra hand och just den gången du får något så har den andra fått något ännu bättre eller så lägger han sig direkt. Idag var en sån dag minus att jag aldrig nånsin fick en spelbar hand. Extremt störande då jag var bra mycket bättre än min motståndare. Han var just överaggressiv men det finns inte så mycket för mig att göra när han höjde varje flopp och gick till rivern med alla kung hög när jag inte fick en hand på 120 händer. Irriterande iaf men eftersom det är ett irriterande spel ibland så betyder ju också att man kan tjäna bra pengar bara man anpassar sig korrekt. Idag var jag inte redo för att fortsätta spela och ha tålamod så jag stack några tusen kronor fattigare. Ingen stor summa dock, tar igen den senare ikväll.

Ska till ikea snart förresten och byta ut garderoben jag köpte till en hörnvariant. Tror det kommer göra att jag ändå kan behålla mitt skrivbord + ha bra garderobsplats. Tjooong!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar