torsdag 9 september 2010

Första RIKTIGA jobbdagen

Okej. Det där är inte sant det heller. Jag jobbade ifrån 15-18 och det var mestadels jättekul. Jag gjorde några missar och lite sådär men är rätt övertygad om att det är normalt och har inga betänkligheter över det. Chefen kom förbi sen och hade kollat in min blogg och sa att senaste inlägget med gubben var rolig, han verkar skön för övrigt.

Det enda som var lite klurigt var städningen som jag stod för sista timman typ. Det var nog egentligen bara 30 minuter och visst tänkte jag på att jag kunde spelat poker 30 minuter och tjänat typ fyra ggr så mycket men självklart så tar man ju en sån för laget och alla städar, iaf i början.

5 kommentarer:

  1. "iaf i början"? klart du alltid kommer städa när det e din tur göran :P //kicki

    SvaraRadera
  2. Tror du hittat rätt nu Göran. Lägg ner pokern och städa järnet. Det kommer göra under för dina humörsvängningar, plus att du tjänar mer på städningen!

    SvaraRadera
  3. Har han läst din blogg lär du ha gjort ditt :)
    Tänk om han läste ditt inlägg om Jamal med dålig svenska, he he... ;)

    Seriöst kan det kanske vara bra för dina humörsvängningar att ha lite vanligt jobb att pyssla med? Ger kanske ev+. En lagom mix med lönegrundande jobb och rekreationslir på 3/6 och 5/10?

    Hur går det med din fetnice nya tv? Antar att du checkar mycket nice fotboll nu!!

    SvaraRadera
  4. Jag menade bara att man VERKLIGEN blir förpassad till städning om man är nyast. Man lär ju alltid få städa.

    Nr 2; Kanske inte läst pokern nu men jag vinner numera typ hela tiden!!

    Humörsvängningar och humörsvängningar. Jag tror jag tar ut allt på bloggen, finns nog inte många som skulle påstå att jag har svängigt humör IRL liksom förutom mitt under pokerpasset och/eller medans jag spelar fotboll.

    SvaraRadera
  5. Min nya TV är nice fast märkte att den saknar USB! Har dock SD-plats så kanske får köpa nåt där så man kan kolla entourage och skit på TVn istället för laptopen.

    SvaraRadera