onsdag 1 september 2010

Månaden slut och jag har kanske brutit handen

Nu är augusti över och september börjar. Min bror fyller snart år, ska försöka hitta nåt kul till honom snart.

Augusti, pokermånaden
Pokermånaden är också över och den var mestadels en great success! Har en positivt winrate efter ca 40k händer FL vilket är latjo. Gått rätt piss på kontoret men hemma har jag varit running good som tusan och haft en WR på 2.8 BB/100 över 14k händer. Känt att jag spelat hyfsat bra mestadels men även underpresterat några dagar men eftersom jag kör mycket 3/6 osv så är jag rätt nöjd över månaden och plusset. (Och nej, jag tänker inte hosta upp några mer exakta siffror än sådär).

Tanken nästa månad tror jag blir att spela på och försöka hålla ett fastare schema nu när jag inte håller på lika mycket med lägenheten och sen funderar jag på att typ lägga 15% av vinsten på spelet här hemma automatiskt på teknik, även sån som inte är 100% nödvändig. Funderar på att besöka casinot lite isåfall och bygga en liten PLO-rulle där.

Min arm!!!
Kanske bröt armen. Ramlade rätt hårt och självklart rätt på en hammare så det blev typ kanske 4 mm djupt jack och knackade till lite och min hand är rätt CP. Antagligen motsvarigheten av en stukning och hoppas det blir bra imorgon för ska lägga upp lite tapeter med Aron på besök. Tur att det var vänstern dock, annars skulle det vara illa.


Septembers inköp, baby!

Har haft en jäkla massa inköp och nu blir det typ 10-20k i hantverkaravgifter plus att jag ska betala en del annat väldigt dyr  men förhoppningsvis kan jag plocka ut och göra en hel del roligt när (inte om!!) jag kommer vinna i september igen. och blir det ett resultat som augusti kanske jag tom hyr en designer för att piffa upp lägenheten rent allmänt. Behöver gardiner, hyllor, dekorationer, spotlights osv osv och MÅSTE mer eller mindre ha en dator inkopplad till TVn. Vore gött att kunna pausa i direktsändning och spela in osv och jag vill verkligen köpa en ny dator som jag kan använda cubase på utan att datorn bryter ihop.


Nej, nu ska jag kolla på pacific tror jag och lägga mig hyfsat tidigt, kommer arbetare imorgon och sen kommer 2 tjejer och kollar på rummet (vid olika tillfällen) så ska försöka städa så gott jag kan. Har en jävla massa olika papper varav vissa jag behöver som jag antagligen får sortera och lägga i mappar och bära ner de jag är färdiga med i förrådet för typ vita A4 är inte sådär jättesnygg dekoration i mina hyllor. Om jag inte har jätteont imorgon blir det en fullspäckad dag och torsdag ska jag antagligen göra min första skoldag och se hur jag känner för kursen och sen verkar det som helgen blir rolig också. Tjohej på er!

2 kommentarer:

  1. WR på 2.8 BB/100, exklusive rb? Då får du vara nöjd!

    SvaraRadera
  2. Jupp. Exklusive RB (WRs är alltid för mig utan RB och timlön är alltid med RB om inget annat anges).

    Dock så förlorade jag svagt spelmässigt (men vann med RB) på fler händer på kontoret men totalt en OK WR. Spelade som sagt bra men känner att jag spelade en bit ifrån mitt A-game några dagar sånt påverkar såklart WRen. Sen är ju fallet alltid om man vinner några hundra BBs att en otursvecka kan paja hela alltet.

    SvaraRadera