tisdag 19 juli 2011

Korkade amerikaner



Haha, det är egentligen kul förresten hur man kan säga att amerikaner är korkade men tar man andra länder så blir det oftast rasistiskt. Inte för att jag har känt för att säga det, men ändå en kul observation. Nåväl, nu till vad jag tänkte på.

Hade tråkigt och skulle kolla på ett national geographic-program om en snubbe som var med i en olycka och så skulle de analysera varför det kom sig att skiten flög och varför han klarade sig så väl (fullt återställd efter 6 månader).

Började kolla och gick mythbusterstyle och skulle testa då varför de flög upp. De försökte en sån där 3d-modell grej a la CSI och sa typ att en sån där väggbarriärgrej inte är gjorda för att folk ska flyga upp. Sen visade de en film på en annan som åkte emot en sån där när han somnade. De tog sen en bil och körde emot en sådan och den flög inte upp.

ÄR DET SÅ KONSTIGT!??! Det är ju fruktansvärt uppenbart att det handlar om vinkeln på bilen. Också en jävla skillnad att försöka simulera en sån där grej, då ska man ju helst ha hyfsat liknande förhållanden. Kolla denna video, det är ju gräs innan den där väggskyddsgrejen vilket uppenbarligen gör en fruktansvärt stor skillnad. Det skulle säkert min mormor märkt. Men inte de korkade amerikanerna, nej nej.

Problemet? Ja, det handlar återigen om en värld om objektivitet, logik och vad som sedan påverkar moral. Om detta ska vara en korrekt vetenskaplig objektiv analys så kommer det ju aldrig bli rätt. Ahh, medans jag skrev så insåg de något "amazing" och kanske listade ut det. Smart....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar