söndag 24 juli 2011

Hej hej!

Idag eller igår var trevligt. Fick besök av mina favorites, julia och elle. Julia har jag inte sett på löjligt länge, hon har växt med värdighet. Det har också Elin även fast vi ses mycket mer regelbundet.

Blev en trip till villabelparc och villafesten och jag tyckte det var helt fantastiskt ärligt talat. Kändes lite utomlands med tält och grejer och rätt nice. Sen stängde det helt oväntat vid typ 3? Det var väl vid 3? Helt oväntat iaf. Så vi drog in till stan och det var sjuk kö till parklane och sen drog vi hemmåt och såg att berså var öppet. Kom in gratis (osäkert om det är en bedrift eller inte) och dansade lite där innan det också dog. Gått från glad till arg förra eller förrförra helgen men ikväll var det nog första gången jag blev på dåligt humör utan anledning. Fast då var det sent. Hade iaf väldigt trevligt.

Hursomhelst, känns skönt att ta det lugnt imorgon. Ska börja jobba med 9-5 btw i framtiden. Det innefattar såklart extra chill på söndagar. Nåväl, nu borde jag vara tyst, godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar