onsdag 13 juli 2011

Badum och grejer

Idag blev jag faktiskt klar med retorikgrejen, yeay! Spelade sen poker hela tiden. Förlorade typ 6000 rätt snabbt och tyvärr var det ungefär där det slutade. Torskat över 10k nu på två dagar och juli är inte längre en bra pokermånad. Spelade tyvärr lite högt, lite klantigt men ibland går det ju bra också.

Är dock på gott humör ändå! Har i princip fått jobb eller ett mindre kontinuerligt uppdrag iaf som förhoppningsvis kommer ge en lite stabil inkomst ett tag framöver, även om det inte handlar om mycket pengar (inte heller mycket tid). En annan grej är också bra förresten, det mesta är faktiskt bra :). LIte tråkigt att bög-joel åker iväg nu till tyskland, är lite avis faktiskt, vore kul att åka med nu när man är ledig ett tag men det är väl så det är. Är också rätt avis på fredrik, axel och dom där i vegas just nu. Vore kul att resa helt klart. Aja, så är det ibland.

Har precis dragit en kort nattworkout så tänkte äta och duscha nu :D. Ska gå upp lite tidigare imorgon, 10 för att vara exakt. GOdnatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar