lördag 21 juli 2012

Utgång på park lane

Funderar på att följa snoops instagram.

Osäker på park lane generellt förresten. Var på en förfest vid vågmästarplatsen där jag kände väldigt få. Var en rätt fin lägenhet, ovanligt för att vara hisingen, haha, men det fanns absolut ingenting där, supertomt överallt, satt på golvet. De hade en gitarr nånstans, en snubbe sjöng "Ill be ready", ni vet, baywatchlåten, väldigt entusiastiskt. Lite för entusiastiskt för att vara den låten kan man tycka. Sen körde han Bon Jovi. Sen så visade tjejen vad hon fick i inflyttningspresent, först en gurka, sen en morot, därefter en aubergine. Där nånstans såg jag mönstret och det fortsatte med banan osv. Sen var det en rätt snygg tjej där som överraskade mig genom att berätta om någon diskussion de hade om bajs. Då tänkte jag att man väl kan tycka ribban ligger rätt lågt, eller så kan man tänka att det är trevligt att kunna prata om lite vadsomhelst utan att bli förnärmad.

Sen var det en tjej som tog gitarren och började köra Adele. Alltså, jag är så trött på Adele. Men inte lika trött på Adele är jag som folk a la idol som tror att de sjunger asbra och att folk ska bli imponerade trots att de låter som tusen andra tjejsångare. Jag är ledsen men det är visserligen lättare för en tjej att sjunga bra/ok men det är oerhört svårt att ha en fantastisk särspräglad röst som är unik. Hon sjöng iaf rätt bra men störde mig på situationen, det var ju förfest och det var en stor downer!

Därefter drog vi oss in emot stan, det var djungeltema och det var lite folk som var utklädda i olika grejer. Det var några mörka tjejer som gick runt i underkläder med någon kroppsmålning, några såg löjligt bra ut men kan tänka mig att oavsett hur bra man ser ut måste det vara lite skumt att springa runt och prata med påklädda människor i underkläder. Sen var det några krokodiler och sen några safarihattsgrejer. Just det, han där magikern som väl vann Illusionisten var där, Riko tror jag han hette. Gjorde lite magitricks i entren.

Måste dra så får avsluta men sen träffade jag några andra kompisar och så gick vi hem och hade någon variant av efterfest till halv sju. The end!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar