söndag 1 juli 2012

Pokerjuni, Matte F och em-final!

Pokermånaden juni
Avslutade pokermånaden juni igår med att torska 700$ vilket inte är så kul. Avslutade 9e raka vinstmånaden irad men tyvärr var det mer eller mindre slavlön och det var på ett irriterande sätt. Spelade inte supermycket men vann 17 000 kr på FLSH meeen torskade 14 000 på PLO och kanske lite på mixed games vilket känns fruktansvärt onödigt. Nu var det ganska exakt 10 000 kr under vad jag BORDE ha vunnit med all in EV (ett objektiv mätsystem som visar alla händer man går all in på, är man 55% favorit i en pott på 1000 kr så äger man 550 kr av dessa så om man vinner den är man 450 kr över sitt väntansvärde och förlorar man är man 550 kr UNDER ev. Detta sätt funkar bara på bigbet-games och funkar alltså inte på vad jag oftast kör, fixed limit.) Oavsett så hade jag faktiskt en ganska hygglig winrate faktiskt på 15 000 händer spelade på FLSH så jag hoppas kunna köra 2-3x så stor volym och kanske våga mig upp lite granna i stakes så kan ju juli och augusti bli riktigt bra.

Matte F
Har som sagt tenta den 12e juli i matematik och när jag sökte runt lite information om att plugga så hittade jag en svensk hemsida som behandlade vad vi läste nu. Det är matte F, dvs mer än vad de som läser natur kör i matte. Inte så konstigt att vi failade men det gör mig nästan lite imponerad av mig själv som nästan klarade av matten trots att jag bara klarat av matte C. Ska bli kul att åka till Madrid 10-17e juli igen men visst har man lite panik inför tentan. Pluggat en del nu men det går rätt trögt framåt så får lägga i ytterligare några växlar och kanske göra lite mindre roliga saker, att faila denna omtenta vore katastrof.

Em-final!
Ska bli roligt att se! Ska till en kompis på Lindholmen som tydligen ska grilla och grejer. Är lite ölsugen men har inga hemma så får väl palla mig till hemköp och köpa några folkisar. Hejar på italien, lite sugen på att dra in ett bet nånstans, får se om det finns något intressant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar