tisdag 24 juli 2012

Teknik; Nya trådlösa tangentbord :D?

Hej!
Sitter ju oftast med en mus, ett tangentbord och alltsomoftast med min ritplatta. Tillägget av ritplattan gör ju att man har lite mindre space. Något jag ska göra riktigt nice sen när jag kommer till min nya lägenhet i spanien är iaf skrivbordet. Det ska alltid vara rent och redo att jobbas på. Detta är svårare än vad man tror, det fylls ju så snabbt upp igen med skit.

Vad jag tänkte därför är att det hade varit nice med ett tangentbord i mindre format. Därför sökte jag lite på prisjakt och kom snabbt fram till att jag borde bara köpa ett trådlöst tangentbord som inte hade extra nummeriskt tangentbord, ni vet, 3x3 siffrorna som sitter till höger. Mestadels bara ett slöseri med plats. Vill dock fortsatt ha fullsizat, vill kunna skriva bekvämt.

 Så då har jag hittat två alternativ! Windows Arc wireless är ju rätt snygg, ergonomisk och på 350 kr är det inte så illa pinkat. Skönt att ha något som ser rätt snyggt ut med tycker jag. Den kör på en USB-dongel, usb eller bluetooth är den stora frågan. Med tanke på att min laptop bara har 2 usb-portar (även om jag ofta kör med usb-hub) så är det på sätt och vis nice med bluetooth men samtidigt så  känns det som det kanske är ett litet extra mäck med att man måste connecta bluetoothgrejen varje gång, tror att man måste göra det.
Windows Arc, 375 kr, radiofrekvens


Den andra varianten jag funderar på är just bluetooth då, avsevärt billigare på 175 kr, lite fulare men också lite mindre.
Deltaco för avsevärt billigare, bluetooth

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar