måndag 30 januari 2012

Götta, las vegas/LA i sommar osv

Nu känner jag att allt är sådär bra igen :). Känner att bitar börjar falla på plats. Skrev igår förresten ett lite dokument som en av mina påminnelser varje månad. Det är ett dokument där jag skrivit ner lite "livsmotton" och snabbt skriver ner vad som är viktigt och den kommer som påminnelse varje månad för att påminna mig vad som är viktigt.

Tycker jag gjort rätt godkänt ifrån mig i skolan men jag har också varit sen med lite skit och kan inte säga att jag gjort verkligen allt jag kan göra och det var ju vad jag lovade mig själv innan jag började här. Att göra saker halvdant och i sista tiden är ju sjukt svårt att förändra men detta är beteende förs över i arbetslivet och jag vill inte var på det viset.

Men men! Håller på och fördela lite pengar på olika konton och räknar lite på vad jag har för möjligheter i sommar. Det beror ju såklart på vad jag tjänar, det känns bra nu men kan mycket väl gå piss och jag får stanna i gbg hela sommaren. Siktar dock på att spendera 3 veckor eller mer i USA i sommar och jag tror det räcker med 25 papp för 3 veckor där. 40$ för hotell och 30$ för mat och 6000 kr för flyg ungefär. Vore nämligen grymt att köra lite pokerspel där samtidigt som en skön semester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar