tisdag 31 januari 2012

Bloggen byter lite inriktning - Något färre inlägg

Lite osäker på om jag skrivit det här innan eller om jag hade det som draft. Hursomhelst så har jag funderat lite på min uppdateringsfrekvens här, borde jag skriva vardagliga saker eller inte? Jag kommer nog fortsätta att skriva en del semi-ointressanta saker men jag tänkte nog skära ner på det allra värsta och det mest repetitiva här. Jag ska inte skriva bara för att jag känner att jag måste uppdatera.

Vill förresten poängtera att skillnaden inte kommer bli särskilt stor, jag kommer nog gå ifrån att uppdatera 1-2 ggr per dag (dvs 7-14 ggr/vecka) till 0.5-1 ggr per dag (dvs 3.5-7 ggr per vecka).

Anledningar

  1. Framförallt för att kvalitén höjs för er läsare. Jag förstår att ni kanske är rätt ointresserade om jag försover mig eller nåt sånt där eller om jag bara är allmänt seg :). Sånt nämns bara om jag har något annat i åtanke
  2. Kopplat till detta är att jag ju har denna blogg för att jag senare i livet ska kunna gå och se vad jag har gjort och eventuellt minnen osv. Över ett år blir det rätt mycket dödvikt så jag föredrar att komprimera det lite
  3. Bilder! Känner att jag borde ha mer bilder här också, det blir kanske lite mycket text i relation till bilder. Och att skaffa bilder/överföra tar för tusan mer tid än vad man tror.
  4. De 2-3 bloggar som jag nånsin följt har varit mycket mer "eventful":a och känner att denna blogg definitivt har tagit med mer för mycket än för lite.

PS: Vill också poängtera att jag ska försöka jobba ännu mer med etiketter. T ex tycker jag det är superkul att rekommendera teknikprylar, hemsidor och köp men många är säkert superointresserade av detta precis som att de få gånger jag skriver om pokern så är nog många ockås väldigt ointresserade. Dessutom skulle jag vilja skriva mer "artiklar" och funderingar och dessa vill jag också separera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar