måndag 9 januari 2012

Fotboll!

Tog mig bort till Kristinedal och spelade lite inomhusfotboll med gamla Smirket. Sjukt sugen har jag varit på fotboll ärligt talat. Det är en sån jäkla brilliant sport. Har verkligen löjligt mycket mer djup än alla andra sporter även om man kan vara oerhört ointelligent och ändå vara bra. Men men!

Kom dit iaf och vi körde på tre lag utan avbytar och körde 5 min herre-på-täppan. Vet ni hur korkat konceptet herre-på-täppan är? Det är helt stört i alla format jag kan tänka mig. Vad det gör är att det ger en orättvis speltid, det gynnar de som är bra och det gör att de som är bra får ännu mer träning vilket gör att det hela tiden glider isär och blir orättvist. Det blir ju ännu mer orättvist i lagsporter där alla har olika kvalitéer. Du är fortfarande bara en del av ditt lag och du har bara en liten påverkan hur det går för ditt lag, är du med ovanligt dåliga spelare så kommer du få spela mindre. Gaah jag blir så irriterad! Fast idag brydde jag mig inte men jag kommer ihåg hur fruktansvärt irriterad jag blev på när jag var hos mina killkompisar när jag var yngre och vi ofta spelade tv-spel. Jag spelade aldrig TV-spel tillskillnad från de 3-4 övriga. Jag sög. Och eftersom vi körde turnering fick jag spela 1 match per halvtimma medans de andra fick köra 2-3. Fick aldrig tid och lära mig och så satt man mest där och väntade. Och ni vet kanske att jag hatar att vänta ;).

Haha. Som sagt, det spelar ingen större roll nu men jag hatar ju också korkade system även om det är system för något rätt oviktigt. Idag var det dessutom bra eftersom jag inte har någon kondition. Det var kul att spela men även idag var det irriterande då jag slog massa passningar som jag aldrig nånsin hade missat när jag var aktiv men som blev skit tillslut nu. Får som sagt hetsa lite på fotbollen i madrid när jag får energi över. Nu ska jag dock läsa lite matte. TJing på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar