onsdag 21 april 2010

Säljarna drar sig tillbaka, grrr

Vi var de enda som bjöd på den lägenheten av de 3 vi såg i måndags som vi tyckte bäst om. Vi började alltså på ugångspriset och på slutet av dagen så ringde mäklaren och sa att de var besvikna på intresset och hade bestämt sig för att hyra ut i ett halvår istället. Blää på dom, man tycker ju att man bör sätta ett utgångspris som man är nöjd och blir det budgivning så är man glad för det. Men så tyckte uppenbarligen inte dom, fy och blää.

Men är påväg nu och kollar nya ställen och ska till linnegatan. Linne är ju väldigt fint och nice så det känns värt. Ska på 2-3 andra visnignar imorgon och jag tror alla var runt linne. Saaa-weeet!

3 kommentarer:

  1. grymt! hur mkt pengar kan du lägga ut på lägenhet? vad e gränsen? kram kicx

    SvaraRadera
  2. Jag gillar inte att slänga runt siffror hit och dit så jag tänker inte göra det. Men jag tycker man ska ha det rätt gött men man vill ju inte ha lån på för mycket. Rörliga räntan ligger på runt 1,6% så varje miljon man lånar ökar hyran med 1333 kr per månad. Man får väl dock vara lite försiktig då denna kan gå upp rätt rejält snart men vill väl låna ungefär så mycket så man ändå kan leva på studiebidraget helt ok.

    SvaraRadera
  3. Är det helt slut med ditt "spelproffsliv"? Först CSN och nu bostadslån? Proffsigt!

    SvaraRadera