måndag 26 april 2010

Jag vinner, jag vinner!

Igår så mötte jag magdalena, sara och magdas pojkvän för en drink på vasastaden. Gillar det stället, tycker det är kul med ställen där det faktiskt finns människor som ser bra till skillnad ifrån typ henriksberg och i viss mån somliga ställen på andra lång. Lika billigt är det också :D! Mötte förresten ett kompis ex på bussen in och de var ett tjejgäng som skulle fira någons 20årsdag. Blev lite överraskat inbjuden till deras förfest och var påväg dit efter vasastan men då hade de dragit till parken och halvnykter hade jag ingen lust att betala 100 pix att dra dit. Så jag gick till casinot och betalade 3000 kr där istället.

Men idag så vann jag pengar! Det känns helt sjukt att jag faktiskt har en statistiskt positiv dag! Om inget katastrof händer så kanske april inte slutar som ett stort slöseri med tid som jan-mars, nu ska jag inte jinxa mig själv dock :).

Nästa vecka blir det nog en massa plugg och ska inte skriva så mycket poker heller. Känner också att jag äntligen inte är krasslig och nu kan jag träna och göra saker :). Jipppiii!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar