onsdag 21 april 2010

Mer lägenheter

Please bli frisk. Nu har min sjukdom banne mig hållt i sig ltie väl länge. Snart en vecka och än är det långt ifrån bra. Men halsen är inte så farlig och det var ju det värsta. Eller det värsta har varit att jag blivit så jäkla trött och seg. Hoppas jag är pigg och glad imorgon.

Var förresten och kollade på en lägenhet på linnegatan. Riktigt sweet var den, en 1,5a på 52kvm och tyckte det var riktigt nice med en köksö och ett öppet vardagsrum och kylskåpet hade ismaskin, bara det är ju lätt värt en miljon! Kanske inte men det är helt klart riktigt gött :). Dock hade det nyligen sålts en liknande som gick för lite mer än vad jag är OK med, men man kan ju hoppas. Var lite visnignar imorgon också på lite sjyssta ställen men jag känner att det är rätt opassande för mig att bo på Otterhällan där 2-3 ställen fanns... Linne känns också riktigt nice förresten men helst hade jag nog velat bo i Vasa eller Haga. Skaffar jag en större lägenhet funderar jag på om jag ska sätta upp en annons för någon att bo med mig. När hyran+ränta börjar komma upp över 4k börjar det kännas lite segt och jag vill ju faktiskt bo med någon, förutsatt att det är en renlig person dvs som man inte tjafsa med. Men vi får se hur det blir där. Kanske inte blir någon naturlig sängplats på lägenheten som det blir.

Älskar förresten gmail med att de har lagt till offline-stöd. Är riktigt gött att få bort massa dötid när man åker buss med att rensa sin inbox :). För er som har gmail men inte vet hur man aktiverar det så finns det iaf under "Labs" som finns under setting har jag för mig, det är inte så svårt att hitta om man letar iaf.

Pokern har gått rätt bra på det senaste och idag fick jag storhetsvansinne och förlorade 5000-6000 kr. Att det ska ta sån tid för mig att lära mig. Känns dock som jag satt den mentala ribban så högt att jag nog aldrig kommer acceptera en förlustmånad på 10 000 kr iaf. Det är ju positivt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar