söndag 28 mars 2010

Utbildningar

Funderar på vad jag ska plugga. Kollar runt lite överallt och vad sägs om den här!? Umeå känns väl sådärkul dock men kanske finns liknande på andra orter.


Programmet för turism, gastronomi och hospitality management, 120 hp

Den här nya utbildningen riktar sig speciellt mot besöksnäring och internationell turism, och passar dig som vill arbeta med människor. Utbildningen som har tre olika inriktningar kommer till största delen att erbjudas i form av distansutbildning. Utbildningen är till stor del tvärvetenskaplig med inslag från flera olika utbildningsområden. En majoritet av kurserna är desamma som de som erbjuds inom andra program vid Restauranghögskolan. Du kan göra successiva val och välja mellan tre olika inriktningar; avancerad kockutbildning, grundläggande utbildning inom matsal och sommellerie, grundläggande utbildning i hotellmanagement.
Exempel på kurser som ingår i programmet (beroende på profilering) är Turism, destinationsanalys, kulturanalys, story-telling; Matens kemi och sensorik/ Mat och dryck; Kost och hälsa/Företagsekonomi; Ledarskap Hospitality management.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar