måndag 15 mars 2010

Lite stuff

Idag förlorade jag ännu mer pengar, börjar kännas rätt tungt det här. Dock har jag insett vad som är fel och vad som behövs göras. Tråkigt är dock att hade sjuk otur på den där casinobonusen. Först vann jag några tusen men sen förlorade jag dom pengarna+ lite till.

Förresten så har en grej fått en liten vändning. Innan var det en person som upptog mina tankar och jag tänkte hela tiden att om saker skulle varit annorlunda så skulle det nog blivit så himla bra. Jag hade byggt nån sorts fantasiperson som egentligen bara fanns i mitt huvud och förstorat upp det hela till sjuka nivåer. Nu iaf så har denna bubbla spräckts och det skedde väl på ett rätt tråkigt sätt men nu kan jag slippa bry mig och sluta lägga energi på någon som inte är vad jag först trodde. Hajou!

Förresten funderar jag på att börja med en ny tradition. Tänkte att jag kunde börja lägga 1 timma per vecka att på något sätt förbättra min livssituation. Otroligt flummigt och new age men jag tänkte att detta kunde vara att kolla upp stipendie, läsa halvtråkiga broschyrer om coola skolor och kolla runt lite om länder och städer osv. Har en kasse med potentiella colleges och har haft den i rum ett tag men inte läst något. Kan också vara att hitta någon grym och intressant kurs eller nåt i den stilen. Bra idé!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar