söndag 1 april 2012

Tvådagars ångest och sånt

I fredags så blev jag av nån anledning helt överdrivet berusad. Jag förstår inte riktig hur det kunnat hänt, jag tog med mig 4 öl och jag shoppar nästan aldrig loss i baren. Hursomhelst så pratade jag tydligen mestadels med en tjej som varit på lite fester osv och jag vet inte hur det gick helt men jag minns sen när vi gick nånstans att jag gjorde bort mig med henne på något sätt och att jag blev lite ledsen över det. Jag minns inte alls vad jag gjorde, men det har fan ätit upp mig nu i två dagar. Det kanske var en bagatell och detta vemod jag känt från och till senaste veckan bara tog överhanden.

Hursomhelst så känns det illa, jag hoppas bara det inte har någon impact på hur hon och det där sällskapet uppfattar mig. Funderade ett litet tag på om jag skulle sluta dricka i en månad eller så men ska bara försöka hålla det på ett extremt minimum. Så fruktansvärt värdelöst att dricka så mycket att man inte kommer ihåg skit, gör bort sig och sen försvinner en hel dag dagen efter bort med huvudvärk och skit. Går man ut en gång i veckan tappar man ju i princip bort 1/7 av sitt liv eller åtminstone 1/14 av sitt liv.

Funderar bara på vad bra regler är. Max 5 drinkar känns rätt lagom och uppnåeligt + minst en vatten där. Måste dricka en stor vatten innan tredje drinken. Det låter bra.

Nu ska jag hoppa ut i solen och förberedda mig lite på kanarieö-solen. Brände ju mig på typ en timmas sol sist, inte bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar