måndag 16 april 2012

Arkitektprovet inskickat!

Hej folk! Inatt var jag vaken till halv fyra och gjorde arkitektprovet. Finner det fruktansvärt irriterande att jobba med modeller ibland, de är ju beroende av varandra när det gäller vikt osv och ibland lägger man massa tid på skit som garanterat funkar i verkligheten. Sov sen två timmar innan skolan och det var i princip helt omöjligt att fokusera på dagens andra lektion. Jag satt och nöp mig i benet, utlöste kramper i benen för att jag tänkte att smärtan skulle väcka mig men det gick inte så bra, jag fann mig själv sittandes och nicka till rätt ordentligt några ggr.

Gör arkitektprovet för att mest se hur det skulle gå. Osäker på om jag skulle byta om jag kom in. Det provet är btw rätt intressant, det är så himla skumt att kunna sätta ett värde på kreativitet och idérikedom som är väldigt subjektiva grejer men känner mig ändå väldigt nöjd med mitt bidrag. Såg också på flashback att folka la upp bilder men jag tror att man kan bli diskvalifierad om man gör det så jag skippar det..

Gjort lite nya inköp btw, jag köpte en satans wifirepeater som bör komma om några dagar så jag kan få en mer stabil signal (hoppas på underverk), ytterligare ett minneskort (det ifrån china fungerar inte överallt) med 32 gb från samsung som var ovanligt billigt, 250 kr för ett klass 10-kort och sen tänkte jag inhandla en magic bullet snart som verkar helt awesome.Funderar på om jag ska slå till på en gitarr med fast jag väntar nog med det isf tills efter sommaren. Ska testa hur min bärbara klarar av guitarrig2 väl hemma, jag har spelat alldeles för mycket akustiskt i förhållande till elgitarr, vore roligt att växla lite om det inte visar sig att datorn är för kass.

Nu ska jag till Madrid och plugga. Asvärt btw att jag numera har internet på mobilen. Det öppnar ju upp för mer möjligheter på bussen. Tänker att dessa bussresor kan vara en bra tid att fylla i pokerbehovet man har. Eller nåt. Ha det!

Har även en liten big annonuncement som jag vill skriva om som blev klart idag men jag avvaktar passande nog med det till lite senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar