lördag 21 april 2012

El classico, pokerupdate och sportsbetting

Hej hej! Igår blev en rekorddag på pokern, mycket trevligt och välbehövligt! Tänkte snart gå upp i nivå lite men jag ska verkligen ta det ybersakta med babysteg. Men allt känns bra nu med 7 raka vinstmånader och om jag inte skrev det häromdagen så kanske jag ska upp på $5/10 igen där timlönen är betydligt högre än där jag harvat senaste halvåret. Mellan 241-953 kr/timman om man räknar 3,5 bord, winrate mellan -0.5 till +2,5 BB/100 och ca 50% RB. Denna månaden har jag faktiskt +2.63 BB/100 men bara 7k händer hehe så lär inte hålla. Bör iaf kunna hålla mig runt 500 kr/h isf vilket känns kul!

Sportsbetting!
Vad jag tänkte spendera lite cash på nu är iaf sportsbetting. Jag har inget intresse att försöka lära mig allt det där själv (det tar för lång tid och är inte intresserad) men jag ska betala en snubbe som spelar massa som har 108% avkastning på sina satsningar och eventuellt följa efter hans satsningar till punkt och pricka. Jag tänker att jag nog inte kommer köra lika många satsningar som han kör och eventuellt missar några odds men samtidigt bör jag kunna plocka in en del bonusar dessutom.

Tror vi testar det i 2-3 månader eller så och utvärderar hur kul + lönsamt det där är. Det är ju en stor skillnad mellan teori och praktik. På tal om teori, gör lite fysik nu och märker att det nog var frågorna det var fel på förra tentan. Allt jag har gjort än så länge på de gamla uppgifterna är nämligen lätta men jag får lite mindfuck så fort det handlar om cirkulära rörelser och 3/4 frågor var just detta på provet. Hehe.

Har förresten kommit fram till bra pluggsätt! Ett program som jag kör på som jag rekommenderar är Stay on top, vad det gör är att man kan välja vilket fönster som helst som är always on top. Det är bra för så många skäl. Antingen kan man highlighta en text som man ska läsa, varje gång man klickar på ett annat fönster så är den fortfarande on top vilket hjälper en att inte göra massa annat. Men hur jag använder den nu är iaf att ha en video eller uppgift on top och så har jag photoshop i bakgrunden där jag skriver ner och räknar. Annars blir det så fippligt varje gång jag vill se uppgiften och hålla på. Bra skit!

Förresten så kan jag idag avfärda idéen om att mina roommates är de som pajar internet. Ingen är hemma och internet är nästan lika piss som vanligt. Overkligt konstigt dock att det fluktuerar mellan 2 till 4 pinnar när både min dator och routern är stillastående men men.. Orkar inte fokusera mer på det där. Ha det gött, hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar