onsdag 12 januari 2011

Meeh! Strömavbrott är lol

Blev en rätt uneventful födelsedag. Tänkte gå ut och äta men blev en go lunch och sen orkade jag inte göra nåt ändå. 3 bajskorvar som jag trodde skulle gratta mig gjorde det inte! Fast jag tror det handlar mer om personligheterna än intresse. Så är det iaf med mig. Sen handlar det också mycket om hur ofta personen som fyller år nämner det innan ens födelsedag. Nåväl. Fick massa gratulationer ändå, tycker förresten det är trevligt att folk skriver på facebook även om det är typ den minst ansträngande hälsningen man kan göra. Jag skriver nästan aldrig grattis på facebook, det är lite ego. Nåväl igen.

Låg svagt back på poker under januari. Det började rätt trögt men jag kände att om jag fortsätter att spela såhär bra som jag har gjort så kommer det bli bra tillslut. Idag fick jag lite belöning även om det började supertungt. Förlorade 800$ först men tog tillbaka det där och vann tillslut 480$ så med RB plussade jag 4500 kr idag ungefär. Nu är jag svagt plus för januari, yeay!

Var klar vid kontoret för en timma sen drygt och tänkte att det vore trevligt att besöka casinot (har inte varit där sen november tror jag) och ta några öl men när jag kom fram dit i snön så märkte jag att lamporna inte lyste. Då var det några utanför som sa att det hade varit strömfel/avbrott och att det var stängt. Stänger annars kl 5 varje dag för er som inte vet det. Såå nu är jag hemma i förtid.

PS: Hade massa chanser att ta mer bilder idag på muséet och såna grejer. Jag får skärpa mig. Jag tror också att jag har lärt mig vad jag gjort för fel på min mobilkamera eftersom det ofta blev lite suddiga bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar