torsdag 26 augusti 2010

Videoblogg: Om pokerkommentarerna



Ville bara kommentera alla kommentarer om min pokerkarriär etc. Handlar om huruvida jag är bra nog osv osv så bedöm själv om du är intresserad eller inte.

9 kommentarer:

  1. Men alltså. Har du tjänat mer på rejkback än i vanlig winrate så är du en rejkbackgrinder. Ta det som en man (pojke) bara. Du säger att du kommer lägga av om det kommer fler motgångar nu tex. Det låter inte som någon som slår vettiga stakes med vettig winrate.

    SvaraRadera
  2. Har jag sagt det? Det minns jag inte.

    Ja, alltså, stora motgångar i form av EXTREMT stora downswings. Kommer jag backa 2 månader irad t ex med mycket volym kommer jag sluta. Det tror jag dock inte kommer hända. Hyfsat säker på det men har jag fel så slutar jag och satsar på annat.

    SvaraRadera
  3. Nej det har du inte sagt. Det är dock en kvalificerad gissning man kan göra utifrån det du skrivit om poker här. Menar du att antagandet är helt uppåt väggarna?

    SvaraRadera
  4. Posta din lifetime graf då...

    SvaraRadera
  5. Om du är en skicklig spelare som slår de högre spelen, varför säljer du då inte dina värdepapper som du säger dig ha köpt med tidigare vinstpengar, istället för att riskera att gula och lägga av?

    SvaraRadera
  6. Har ingen lifetime graf. Den tar för övrigt ca 200 gb i HHs att få in och när databasen blir tillräckligt stor så går allt så jävla segt. Däremot har jag ju skrivit att jag kanske gör det sen när jag får en ny dator. Kanske.

    Jag har en sjysst rulle nu, ingen idé att sälja av nånting. Sen är jag lite motvillig att sälja eftersom alla mina fonder har gått upp rätt rejält och har ingen lust att skatta 30% av vinsten när jag säljer. Har liksom ingen förlust att kvitta emot.

    Det går alltså bra nu och jag har hittat mitt flyt. Alltså inga planer på att lägga av osv. Låter lite så på kommentarerna.

    Nää, nu orkar jag inte kommentera det här mer. Tjo!

    SvaraRadera
  7. Varför har du inte fonderna i en kapitalförsäkring? Synd att du inte kan kvitta mot pokerförlusterna.

    SvaraRadera
  8. Jo jag har börjat spara i kapitalförsäkring men när jag köpte fonderna för 2 år sen visste jag inte vad det innebär. Tycker för övrigt det är ett extremt vilseledande namn. Men helt klart är det +EV att betala ca 1% oavsett resultat (som ju blir 0 kr om man säljer allt innan 1 jan) än att betala 30% av vinsten.

    Nu har jag ju vunnit för året som tur är så nu kan jag inte kvitta ändå!

    SvaraRadera