torsdag 19 augusti 2010

11 dagar irad and couuunting :)

Har plussat 11 dagar irad nu på pokern vilket är personligt rekord skulle jag tro. Har spelat bra men har sjukt med flyt och kanske blir en ny TV snart när väggen är klar. Nu ska jag nog gå och chillaxa med en film och njuta av att det faktiskt går bra nu.

Sen i helgen blir det party party, Mikael flyttar till Vara inför skolstarten och säger hej då och imorgon kanske det hände något med. Inviga en ny TV tydligen med bärs. Z00000mg!!

Ta hand om er!

3 kommentarer:

  1. Göööööött! Plus för året dessutom såg jag (om än "bara" 4500). Men tänk på hur mkt du dragit in sen botten, sjukt bra gjort!

    Keep on rocking! Hoppas få se dig på högre limits inom en snar framtid! Uppdatera gärna hur det går i mixed games, är spännande spel tycker jag (med min ringa erfarenhet... :) )

    SvaraRadera
  2. NÅGON gång måste man ju lära sig att ha disciplin och nöta. Ja exakt, det är så man ska se det! Att tjäna typ 10 kr/timman eller vad det nu blir är ju inte så latjobon och ser man det så orsakar man ju bara depp.

    Absolut, jag är inte så haj på mixed games och 7game och 8game vill jag helst spela typ 4/8 eller 5/10 och steget under tror jag är 2.5/5 och det känns för lågt och detta medför, tillsammans med en rätt låg mixed-games-spridning att det inte blir så stor volym där.

    Förresten såg jag att jag "bara" plussat 9 dagar irad för jag såg fel i bokföringen. Men ändå!!

    SvaraRadera
  3. Så du har inga planer på att lägga ner pokern längre? Skulle vara intressant att se dig starta den där pressbyrån.

    SvaraRadera