onsdag 18 augusti 2010

9 dagar irad plus :)

Avslutar ett litet nattpass och vann typ 1500$ och har fullkomligt krossat mixedgamsen nu på typ alla sidor. Har också plussat 9 dagar irad vilket är ett smått mirakel och imorgon bitti kommer arbetarna och fixar väggen. Tjoho tjoho!

7 kommentarer:

  1. Gott att det äntligen lossnar med pokern! Grattis! Är du tillbaka på highlimit nu eller vad kör du? Visste att det bara var en tillfällig dip för dig i Vegas. Gick ju ganska snabbt att reparera förlusten som du åkte på där då. Nu när du är tät igen, är du inte sugen på att åka tillbaka och ta revansch?

    SvaraRadera
  2. Det känns jättekul! Njää jag kör mest 5/10 nu men ska nog fortsätta med lite 3/6 och lär nog bli ett tag kvar tills jag kör högre än så faktiskt även om man känner lockelse. Jag borde nog egentligen tjäna in kanske 100k innan jag går upp, har rätt mycket utgifter nu med flytten och allt.

    Haha det är jag verkligen men jag måste nog vinna typ, minst en halv miljon isf innan jag åker dit tror jag. Men det blir nog iofs LA först.

    SvaraRadera
  3. När tror du att du vunnit en halv miljon? Vad har du vunnit som mest på ett år? Snitt sedan du började? Går det utför med åren?

    SvaraRadera
  4. Handlar nog mest om att hitta flytet och köra på det men eftersom jag ska försöka vara lite försiktig med BR och plocka ut en stor del av vinsten ett tag så tänkte jag ju köra max 5/10 i minst några månader. Men går ju lätt att vinna 10k på en dags 5/10 så rent teoretiskt kan man ju liksom dra in 300 lax på en månad, om man är running sick :).

    Njaaoo det svänger så himla rejält. Jag dippade ju som sagt typ 300 000 kr i nov-december nånting och med dom pengarna hade ju 2009 också varit OK. Så framtiden är oviss men jag tror jag har lärt mig en hel del av några tyngre perioder nu. Minimera förlusterna genom köra lägre och sen återigen hitta fokus när det börjar gå lite sämre. Att spela in videos är riktigt värt alltså.

    SvaraRadera
  5. Vad har du vunnit som mest på ett år? Snitt sedan du började? Går det utför med åren?

    SvaraRadera
  6. Jag tycker det e kul att du e på banan igen! Swinga på bara! Berätta gärna hur det går framöver, är ju liksom mycket roligare att läsa roliga nyheter, även om det är lärorikt att höra när det går sämre med. Så man inser att även de som är proffs har otur mellan varven.

    Att torska 300 laxar måste vara tugnt som tusan! Är oxå nyfiken på hur mycket du i runda slängar dragit in? Kan ju mätas i big bets oxå, så blir det inte lika känsligt såklart :)Typ BB 2009 och 2010?

    Sjukt nice lägenhet du skaffat dig! Försök att skita i att banken äger dig. Jag ser det alltid som monopolpengar, underlättar, jag lovar :)

    Keep on rocking! Suverän blogg!

    SvaraRadera
  7. Sjysst med lite peppning! Vunnit på ett år vill jag inte säga i SEK men jag kan nog klämma fram BBs nån gång snart, eller relativt snart. Problemet är bara att jag formaterar om datorn rätt ofta och brukar vara noga med att importera händer som är 2-3 månader men äldre än så är jag inte lika noga med. Så nu iaf har jag bara händer sen typ 2009 då jag fick en ny SDD-disk. Men jag är rätt säker på att jag har gamla händer på någon av mina hårddiskar någonstans men vet inte vilken (har väl ett 10tal) men jag tänkte att när jag köper en ny dator (beror på resultatet men jag tror jag kommer köpa saker i följande ordning: TV, nytt kök, laptop, stationär dator och då tänkte jag göra en massomega-import av alla händer.

    Har hämtat igen nu och ligger faktiskt plus för året återigen :), 8 månaders arbete för 4500 SEK.

    Haha, monopolpengar, ja precis :). Får se till att vinna flera miljoner så jag kan köpa loss hela skiten :).

    SvaraRadera