lördag 28 augusti 2010

Fredagsmys

Tjo! Kom precis hem ifrån festen. Det blev mest att jag blev riksmongo (temat var ju R). Gud va kass jag är förresten på bastrumman på rockband osv. Det är typ bättre att jag fokuserar på resten istället för att delvis ta poäng på bastrumman. Speciellt värdelös är jag på typ (H= hihat, B-bastrumman, V-virvel) när det blir typ bastrumma precis innan man gör dubbelslaget eller vad fan man säger.

H
V
H
V
VB
HV


Jag var sämst iaf.


Piratpartiet
"Överhörde" (om det nu är ett svenskt ord) på några som pratade om hur bra piratpartiet är och blev arg eftersom de lägger ner sin röst i 98% av alla frågor och var tvungen att chima in eftersom det är så fel. Oavsett om man 100% håller med om alla partiets poänger är det rätt uppenbarligen korkat att rösta på dom. Framförallt är det egoistiskt att rösta på dom. Detta är oavsett vad huruvida deras frågor är det enda man bryr sig om. Det är fortfarande bara en liten pissdel av vad riksdagen handlar om. Nåväl. Vissa var hyfsat mogna medans vissa yngre tjejer var rätt hemskt irriterade osv.

Gammal bekant
På festen kom en gammal bekant som jag egentligen tycker rätt bra om men det var iom hans sällskap som jag träffade mitt ex och det gänget påminner mig om den där saken. Hursomhelst så frågade han lite om situationen som är nu med oss och jag tror och hoppas att jag berättade om hur det var på ett sätt som gör att skitsnacket minskar (ett sätt som jag odiskutabelt har rätt i) men ärligt talat så vet jag ju att det mest entydiga budskap kan misstolkas rätt rejält och antagligen kommer det bara tillbaka och slår mig på käften. Aja, jag tänker på det rätt lite nu och det är jätteskönt!!!

Inneboende
Skulle önskat lite mer applications till mitt rum, det var en del som hörde av sig men mest killar och mest utländska studenter. Tar nog hellre rummet själv just nu än att bo med någon som verkar oskön. Kanske blir någon men vi får se.

Nu hade det varit gott med lite nudlar men jag har ju haft slut på dessa i typ en vecka så får fan se till och handla imorgon. Lite segt eftersom mina favvisar bara finns på ICA Fokus som ligger en bit bort men nu har jag ju iaf busskort. På tal om busskort. Den där bekanten åkte fast idag och riktigt tur att jag hade köpt, annars hade jag åkt fast också. Att åka dit nykter lär nog aldrig hända (förutom civil kontrollant) men att åka när man varit ute är desto farligare. Egentligen så tror jag ju på kollektivtrafiken och vill sponsra men känns så onödigt nu med månadskort när jag åker relativt sällan. De borde ha typ något halvmånadskort. Max användning 15 dagar per månad för halva priset. Helt perfa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar