tisdag 29 juni 2010

Tog en liten eller rättare sagt gigantisk spontan promenad utan några större mål. Började med att se på brasilien - chile och stötte på två norrmän som bilade genom usa.

3 kommentarer:

  1. Tror vi är flera som kommenterar dina inlägg. Min mening har aldrig varit att skriva något elakt, bara peppa dig. Tycker det är superintressant att följa ditt liv, framförallt gillar jag dom superroliga videoinläggen. Blir mer levande.
    Bra att du roar dig med annat nu. Helt rätt att låta bli pokern när du nu förlorat så mycket. Bara att glömma och försöka tänka positivt. Kör bara på i rätt limit, vilket verkar vara 3-6 (?). Grindar du på ett par månader skall du se att du snart spelat igen lite av förlusten.

    Vad har du för planer med resandet framöver? Ska du till vegas något mer? Tror du inte att du kan få ng fet stakning om du presenterar dig där?

    Kör hårt grabben! Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Vad kul med positiva ord. Jag måste till vegas för flyget men jag kommer nog inte spela live utan online och bara sola och göra kul grejer.

    Jag tänkte på stejkning men i 99% av alla stejkfall så är det en dålig investering och jag orkar inte sälja mig själv och motiveRa varför jag hör till den procenten som är värd.

    SvaraRadera
  3. Har du spelat nåt WSOP-event som du planerat? Eller har resan helt spårat ur?

    SvaraRadera