söndag 27 juni 2010

Några dagar för sent: Videoblogg där jag beskriver las vegas-strippen

Berätta om casinona som syns ifrån hotellrummet på Bellagio (några dagar gammalt)


Sitter i chicago nu, Alexi och hans flickvän (Natalie) la sig tidigt och kände att det hade varit gött att vara uppe och surfa lite. Är ju nice att kolla på fotboll, dricka öl och sådär men måste få mitt databeroende tillfredställt också. Idag var väldigt lugn och var ute igår och drack lite bärs. Är förresten gay pride festival här och jag såg ett rätt sorgligt karaokeframträdande. Folk som sjunger dåligt är ju det som är kul med karaoke ju, men ibland kan det bli lite awkward och plågsamt att kolla på. Och detta säger jag som overkligt van karaoke-kille. Eller inte.

Hursomhelst så togs lite bilder och skit idag men överlät detta mest till Natalie som sprang runt med en bra kamera, kändes som det var ett bättre alternativ än min halvknackiga mobilkamera. Så läggs nog upp lite bilder och skit imorgon ändå.

Alexi och en av hans kompisar är förresten assugna på VM och de gick upp typ halv tio på morgonen och såg nån skitmatch för att sen se USA - Ghana runt lunch lite senare. Imorgon är det ju dock England - Tyskland vad jag förstår och nu ska även jag delta, det kommer bli nice!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar