söndag 13 juni 2010

Bestulen!!

Åkte till Rio igår sedan för att spela i en av tävlingarna som jag är allra mest sugen på, fixed limit 6max. Gick till registreringen och det var iaf en väldigt hög "counter" (vad heter det på svenska?). Tog fram min påse/plånbok och hade $1900 (ca 15 000 kr) och hade redan tagit ut $1000 på bankomaten men Patrik skulle komma några timmar senare med cash och frågade om det gick att lösa nåt. Så de sa att jag skulle prata med cagen. Sprang dit och man kunde tydligen få ut mer än $1000 gränsen om man betalar massa jävla avgift, kostade 49$ för att ta ut $800. Så jag gjorde det och när jag skulle lägga in mina pengar insåg jag att jag inte hade min pengapåse!! PANIK!!

Pratade med security en längre tid och de nämnde att jag stod i en dålig kameravinkel osv osv men att de skulle ta mina uppgifter och kontakta mig om nåt hände. Tog mina $800 och förlorade dom i cashgamet och gick hem och kände att kvällen var rätt jävla fail. Pratade med security på vägen ut och frågade typ "ni hittade inget eller?" och då kallade dom på¨nån supervisor och så kom han. Han frågade hur mycket jag hade i påsen och jag sa hur mycket det var. Då sa han att de såg på kameran vem det var som tog pengarna, hittade honom och att de tog tillbaka mina pengar! Fatta grymt!?!? Dricksade sen typ $10 (allt jag hade förutom 100$-sedlar) och kände mig fan på topp! Drog sen med Patrik till bellagio och vann $2000 i cashgame och känner att allt är gött :).

Var förresten alla stora pokerspelare där som satt och spelade i Bobbys room. Såg Antonius, Phil Laak, Freddie Deeb, Gus Hansen och några andra. Bra slut alltså!

4 kommentarer:

  1. Skapligt "generöst" att dricksa 10 dollar när de räddat din dag.

    SvaraRadera
  2. Skulle jag dricksat $100 alltså? Var ju enda alternativet jag hade.

    SvaraRadera
  3. Ca 10% känns som en vettig summa i det läget (om man vill få bra service av dem nästa gång)

    SvaraRadera
  4. Wow, 1400 kr extra för att de i princip gjorde sitt jobb? Skulle säga att det är ganska rejält i överkant IMO.

    SvaraRadera