onsdag 23 juni 2010

Köpt 4g-abonnemang!!

Beställde inatt ett 4g abonnemang och kommer få ett modem kört till bellagio imorgon bitti och kommer då kunna njuta av snabb surf i 30 dagar. Kunde antagligen få det till halva priset (99$ totalt) om jag gick och krånglade men tyckte det var bekvämt och slår ju att betala $10 för halvtaskigt internet. Tjoho!

3 kommentarer:

  1. Om ni inte hittar någonstans att bo kan du väl alltid påvisa att du betalade 12d i dricks när dom hittade din väska full med pengar, då blir du nog uppgraderad och få bo där ;)

    Härligt att se att du inte förlorar hoppet trots att pokern rasar, utan att du hela tiden letar "rationella" förklaringar till dina förluster.

    Kämpa på, skriv snart igen! Hoppas du ändå vågar skotta på höga limits. Vi som följt dig vet ju att du egentligen hör hemma på sky-high limits, men att du alltid har otur. Kör hårt!

    SvaraRadera
  2. Menar du att det är konstigt att förlora 83 BBs över 25 timmars livepoker? Jag vann förresten 25 BBs idag online på 123 händer! Det är rätt standard swings.

    Jag som blev glad över att kommentarerna på det sistone var mestadels positiva. Orka ifrågasätta allt jag skriver och gör hela tiden.

    SvaraRadera
  3. Kommentaren från anonym ovan är väl inget negativt?

    SvaraRadera