torsdag 24 juni 2010

Cirque de soleil och Patrik åker :(

Mexikansk resturang!

Bild 2

På Cirque the soleil!


Pluggade lite och gick sen och handlade igår på en liten avsides affär. Kändes på något sätt gött att få köpt lite allmän skit trots att det tog lång tid. Gick in på ett sletet hak och beställde en breakfeast sandwich för $3 och magen gjorde uppror resten av kvällen. Förstår inte hur folk kunde vara där förresten. Klockan var typ halv fyra på tisdagsnatten och folk satt halvtrötta där i ett litet avside ställe som låg i baksidan av alla casinon osv.

Hursomhelst så sov jag inte så bra och var inte alltför pigg när jag vaknade. Vi skulle se Mac King på harrah's och vi gick dit men hans show var bytt med en standin som var väldigt kul också, helt klart nöjd med den showen som var mest komedi med lite inslag av magi av en gammal britt. Sen drog vi till Treasure Island och köpte biljetter till Cirque du soleil: Mystere som tydligen är ursprungsshowen. Skriver mer om det imorgon tror jag.

Hursomhelst, imorgon bitti åker Patrik och nu låter detta lite homoerotiskt men är inte så sugen på att gå på strippen själv just nu. Har pratat med massa roliga människor vid borden osv och folk som jag alltid hälsar på när jag kommer dit men det är ändå inte samma sak riktigt. Ska iofs nog möta upp folk snart så kanske det inte är så farligt. Funtade förresten på att åka till Chicago och hälsa på Alexi men hittar bara biljetter tur och retur för $750+. Känns lite väl CP-dyrt för min smak så kanske får banga den trippen ändå. Nåja, godnatt på er.

PS: Tog en hel del bilder och skit idag som kommer upp sen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar