fredag 25 juni 2010

Kula Shaker släpper ny skiva

Hade egentligen tappat lite intresse för Kula Shaker. De gjorde ju en comeback och tyckte den skivan var alldeles för poppig och tråkig trots lite saker som kändes lite lovande. Får lite mail hit och dit och har inte varit så intressant men tyckte nästan deras videoblogg-inlägg var lite kul.


8 kommentarer:

  1. Hej Göran
    Hur mår du egentligen?

    Blev verkligen jätteledsen när du skrev att jag ifrågasätter och att "jag orkar". Har hela tiden peppat dig trots att alla här har märkt att du egentligen mår ganska dåligt och att du är obekväm med att förlora så mycket pengar.
    Kul att du har vunnit en massa big bets tillbaka! Hoppas verkligen att det kom på samma nivå som du förlorade innan, dvs att det kom tillbaka på rätt limit. Så att förlusterna i rena dollar minimeras.
    Vad vill du vi ska skriva? För att du ska bli glad och att vi inte ska få skäll för att vi försöker peppa dig? ;) Vi gillar ju alla din blogg, därför vi läser den. Men då får du nog allt sluta upp att vara elak när man försöker peppa dig... :)
    Kör hårt!

    SvaraRadera
  2. Tja.
    Mår rätt bra men rycks tillfälligt med i motgångar och har definitivt en dyster sida som kommer fram, framförallt efter några öl osv.

    Kom tyvärr INTE på rätt limit, 5/10 mestadels var det.

    Nää jag blir bara lite irriterad när det antyds att jag är värdelös på poker och en ren torsk som bara hittar på massa bortförklaringar när det går dåligt. Är väldigt ärlig här på min blogg och istället för att skriva att jag är glad hela tiden och sådär vore IMO falskt. Ärligheten handlar om mina pokerresultat också, det finns nog STÖÖÖRT många som spelar poker som skryter om när de vinner och eventuellt ljuger om sina resultat när det går dåligt för att verka mer framgångsrika än de egentligen är, det gör inte jag och om det går dåligt för mig så skriver jag om det och om förlusten gör att jag blir lite halvdeppig i en eller flera dagar så kommer jag nog skriva det eftersom bloggen handlar om vad jag tänker på.

    Får be om ursäkt om du menade positivt och jag missuppfattade alltihopa men det enda jag fick ut av den där kommentaren var att jag var en dålig pokerspelare som skyller ifrån sig hela tiden på falska anledningar.

    Tyvärr förlorat lite senaste dagarna igen, låg back 150 BBs men hämtade tillbaka 35 BBs idag. Förlorade precis en pott på 18 BBs med QQ vs A7s på Q9268 (färgen kom på rivern) innan jag slutade och är rätt viktigt att plocka hem såna. Men på 3/6 gör det inte så ont att förlora så tror jag kommer hålla mig glad nu ett bra tag :P. Får sätta på tiltdemon nästa gång jag lirar på 75 BBs förresten. Har det inte på autostart dum som jag är.

    SvaraRadera
  3. Du måste jobba med ditt psyke. Du spelar för högt om dina resultat påverkar dig negativt, om du som du säger, inte är en "ren torsk". Spela på en nivå där du är bekväm med insatserna och där du har råd att förlora utan att det påverkar ditt humör. Det är ingen skam i att erkänna för sig själv att man inte har vad som krävs för att spela på en viss nivå istället för att stånga skallen blodig på nivåer som man inte pallar mentalt.

    SvaraRadera
  4. Jag har vad som krävs, jag behöver inte erkänna någonting.

    Precis, jag gör ju detta nu! Går ner ifrån 30/60 ner till 10/20 ner till 3/6 som jag spelar nu! Och 3/6 känns gött och kommer lira där tills jag vunnit tillbaka igen. Kommer nog gå upp på högst 10/20 ett jävla långt tag. Kommer få stört utökade utgifter så vinner jag säg 50 000 kr så behöver jag dom medans alltid innan om jag vann så hade jag ju egentligen råd att skotta för samma pengar.

    SvaraRadera
  5. Tydligen inte eftersom ditt humör påverkas av pokerresultatet och att du behöver köra med tiltdemon osv. Har du rulle för 30/60 och är vinnande där så finns det ingen anledning att spela 3/6. Om du ständigt torskar så du måste gå ner från 30/60 till 3/6 (enorm skillnad) så är det något du saknar iaf. Om dina besök på 30/60 enbart är "skott" så kanske du borde skotta mindre så du kan stanna kvar på 10/20 istället för att behöva gå ner på 3/6? Du har med andra ord varken rulle eller kunnande att spela på 30/60 och det är inget att skämmas för. Tror ditt spel kommer bli ännu mer lidande att att du får större utgifter och en ökad press att vinna, precis som dina utbrott över att nån "fet" vinner dina pengar i Vegas.

    SvaraRadera
  6. Gå ner ständigt? Jag har spelat 10/20 och 25/50 i 4 år och iår var första gången jag gått ner? Har förresten över 2 BB/100 på 25/50 osv över ett stort sample så jag klarar mig fint där.

    Som sagt, jag torskar inte ständigt...

    Som sagt, spelade min första hand på 3/6 på 4 år i mars. Resten har varit mestadels 10/20.

    Hur var det med kritiken förresten :)? Bara positiv sporrning eller hur var det?

    SvaraRadera
  7. Om du vinner 2BB/100 på 25/50 så måste du förstå vilket slöseri med både pengar och tid det är att då sitta och spela 3/6 istället? Eller så väljer du bara att titta på den nivå där du råkar ha bäst resultat för att lura dig själv att du är bättre än vad du är? För nåt är galet om du vinner en dollar per hand på 25/50 men istället spelar 3/6.

    Den är den andre "anonym" som snackar positiv sporrning. Jag försöker vara konstruktiv och ifrågasätta ditt val att spela 3/6 om du vinner en dollar per hand på 25/50.

    SvaraRadera
  8. Därför att poker svänger. Vinner jag 500 BBs kan jag med lätthet förlora dom. Detta visar sig extra väl om man jämför olika stakes. Har stort sample på 5/10 till 30/60 och jag vinner fett på 25/50, ligger nog back eller svagt plus på 30/60 samtidigt som 5/10 alltid varit knackigt medans jag har krossat på 10/20.

    Får ta ut 100k plus ur rullen och det är största anledningen till varför jag går ner. Låg förresten plus 22 000$ spelmässigt så sent som november och över 11k i maj men är back 12k redan i juni med under 10k spelade händer. Poker svänger men man kan ju överväga att tightta till sig lite för jämnare resultat. Med det sagt har jag inte spelat bra, skrivit ett långt inlägg om skälen till detta som jag inte Orkar citera. Det finns iaf här på bloggen om du vill se. Allt efter maj har förresten varit bra spel men även om det har svängt massa där med så är jag iofs plus under samma period.

    SvaraRadera