måndag 28 juni 2010

Koriander/Cilantro

När jag kollat på Iron chef några ggr så har de nämnt cilantro som verkar vara populärt. Har inte riktigt vetat vad det är för något men sökte lite på wiki och det är tydligen koriander. Och när jag googlade så hittade jag även denna hemsida! http://ihatecilantro.com/ !


Cilantro. The most offensive food known to man.

Welcome! You are visiting the web site of a growing community of cilantro haters. We are, however, rational people. In fact, we are the most rational people on earth. No normally functioning human being would ever in a lifetime consider cilantro edible.

It's the reason you are here. Please browse the site in support of your anti-cilantro confederates and help spread the word any way you can:

Jag kan inget annat än hålla med! Nästan lite samma sak med ruccola är det. Fast ruccola är inte äckligt utan det är bara stört jäkla överskattat. Det är på något sätt bilden av någon sorts italiensk specialsallad som gör att man bara antar att det är gött. Nu vet jag inte hur sant det är men på den hemsidan så står det om en kille som gillar alla örter utom koriander och säger att han fann det konstigt att han fann den så "offensive" till skillnad ifrån många andra. Hans läkare sa då att det kan vara genetiskt. !?!??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar